Terug  
     
  Horetha Drive In Show zaterdag 8 oktober in Rinsumageest


DJ's Henk van Dijk en Alex Bouma in de 70'er jaren.

08-10-2016 Rinsumageast - De geschiedenis herhaald zich op zaterdag 8 oktober a.s in MFC "De Beijer" in Rinsumageest. Dan geven de DJ's  Alex Bouma en Henk van Dijk weer acte de precence met de Horetha Drive In Show.
Deze twee doorgewinterde DJ's hebben hun sporen verdiend in de jaren 60-70 van de vorige eeuw. Dag en nacht in de weer om het publiek van de toenmalige hits te laten genieten in binnen maar ook in het buitenland. De heren hebben opgetreden met alle groten der aarde in Nederland die toen de hitlijsten bestormden. Sommige artiesten kwamen zelfs naar Rinsumageest voor een plaatje en een praatje.
Hoe groot en bekend  De Horetha Drive In Show was, bleek wel uit het feit, dat er een fanclub was met een eigen fanclubblad waarin ontzettend veel werd verteld over de vele reizen door het land. Na jaren "buffelen" volgde een stilte, die werd doorbroken met een boek over deze show met ontzettend veel informatie en foto's. Een optreden na zoveel jaar was toch weer een spannend gebeuren enkele jaren geleden en de DJ's vroegen zich af of er nog wel belangstelling bestond.
Dat hebben ze geweten, de zalen in "De Beijer" waren afgeladen vol en de sfeer was als vanouds onder de welluidende klanken van de muziek van de artiesten en bands uit die bewogen jaren. De beide heren waren weer "hot news" en de aanvragen kwamen na zoveel jaren opnieuw, doch men wil zo nu en dan een optreden verzorgen.    

Horethašs Drive In Show
MFC De Beijer te Rinsumageest
Zaterdag 8 oktober 2016.
Aanvang: 20.00 uur tot 24.00 uur.
Als vanouds. Entree slechts € 5,-
 
     
     
  © ItKin Design Rinsumageest '00-'07 I www.itkin.nl E info@itkin.nl