Terug  
     
  Flessenactie speeltuinvereniging It Boarterspunt

03-01-2022 Speeltuinvereniging ‘it Boarterspunt’ houdt op zaterdag 8 januari een flessenactie! Het bestuur is volop bezig met het maken van een projectplan voor het renoveren van de speeltuin. Met dit projectplan hopen we verschillende subsidies binnen te halen met als resultaat een mooie en nieuwe speelomgeving voor de kinderen van Rinsumageast e.o. Naast de subsidies gaan we op zoek naar sponsoren en andere initiatieven om geld in te zamelen. Met de flessenactie starten we dit traject.
Wij willen u vragen uw lege flessen te bewaren, op zaterdag 8 januari komen we langs om de flessen op te halen. U kunt uw lege flessen op deze dag om 9.00 uur voor uw huis zetten. Heeft u beperkte ruimte maar wilt u wel een bijdrage leveren dan is het ook mogelijk om de flessen alvast langs te brengen aan de T.S. Siniawei 11.
We hebben een mooie afspraak kunnen maken met de Spar in Damwâld. De opbrengst van het statiegeld gaat naar de speeltuinvereniging. Ook wordt de donatieknop op de flessenautomaat in de supermarkt zo ingesteld dat deze opbrengsten gedurende een half jaar ten goede komen van onze vereniging. Heeft u geen lege flessen om te doneren maar draagt u ‘it Boarterspunt’ wel een warm hart toe? Bij de ingang van de speeltuin staat een bord met QR-code zodat u een bedrag kunt doneren. Donaties groot en klein zijn welkom.

Het bestuur van ‘it Boarterspunt’ wenst iedereen een warme en gezellige winterperiode toe!
 
     
   
     
     
  © ItKin Design Rinsumageest '00-'07  I www.itkin.nl E info@itkin.nl